Vill du boka behandling gäller vissa regler:

Alla avbokningar eller ändringar av bokad tid
sker 24 h innan bokad tid. Om inte då debiteras du fullt ut vad din behandling skulle ha kostat. FAKTURA SKICKAS, betalas den inte i tid skickas den vidare till kronofogden +300kr och ränta.

*Om du avbokar för sent eller av någon anledning inte kunnat komma och vill ha en ny tid senare än 24h är det en omboknings avgift på 100kr. Ingen straffavgift utan en ombokningsavgift.
 
* Har du bokad tid på en måndag eller helgdag sker avbokning 24h innan helgfri dag. dvs på torsdagen innan kl 18. Eftersom det är helt omöjligt för oss att börja ringa runt och boka om kunder på en helgdag eller söndag.
 
* Har du bokat tid för tex fyllning av naglar men vill ta bort dem meddelas även detta enligt 24 h villkor eftersom behandlingstiden varjerar annars debiteras full avgift för den behandling du bokat.
 
* Har du nagellack, ta helst bort det innan så du slipper ha färg under nagelbanden eller om du skulle ha släpp. Det blir inte snyggt resultat och tar också längre tid för oss att komma igång med en behandling. Har du lack och inte hunnit ta bort det så kom lite tidigare i såfall. Remover finns på Salongen att låna.
 
* Tänk på att vara i tid så kunden efter dig inte blir drabbad eller att du får en slarvig behandling. Är du sen mer än 10 minuter så får man boka en ny tid samt full behandlingstid debiteras.

* Faktura kommer skickas ut om du inte kommer, är försenad, eller inte avbokar i tid.

Lite om salongen

Salongen startades 2011 i Februari i en källare på slottsgatan. Sen har Linnéa testat på att jobba på några av dom stora salongerna i stan, men valde att satsa på sitt egna. I mars 2013 började Victoria att jobba i salongen tillsammans med Linnea.

Hösten 2013 flyttades salongen till Brunnsgatan där dom ligger idag, till en större och ljusare lokal.

Januari 2016 började Kajsa jobba hos oss med naglar och i oktober 2016 började även Jessica jobba med naglar och Nathalie jobba med fransar.

Januari 2018 slutade Jessica och Nathalie, iställdet under hösten 2018 började Angelica och Ninve som lärlingar inom naglar. Vi fick även 2 praktikanter som läser stylistprogrammer i 1an och 2an Jennie och Clara som erbjuder det mesta inom skönhet till ett rabatterat pris under 2018-2019.

Jan 2019 bytte salongen namn från skönhet by Leijon till Skönheten och Leijonet i samband med att vi bytte lokal till en större. Under våren 2019 är tanken att vi ska ta in fler och kunna erbjuda mer behandlingar.

I maj 2019 slutade Ninve och i stället började Carina och Sara som är utbildade massörer och Carina jobbar även med fransar. Anki och Hanna började erbjuda spraytan och Hanna utbildar sig inom naglar.

Under sommaren 2019 Börjar Åsa hos oss med utsatta dagar för behandling med botox och Fillers.  

I Augusti 2020 började vår nya tjej Marlene hos oss som är utbildad frisör och diplomerad nagelterapeut.

Varje år försöker vi på salongen gå en ny utbildning eller en fördjupande utbildning inom det vi erbjuder på salongen. Allt för att hålla oss uppdaterade på de senaste inom skönhet för att alltid hålla hög nivå på våra behandlingar.

Vi på Skönheten & Leijonet jobbar hårt för att du som kund ska bli nöjd och känna dig som hemma. Kom in på en kopp kaffe och njut av någon av våra behandlingar.

Våran målsättning med salongen är att alla ska kunna göra sig fina för en billig peng men inte dra ner på kvalitén. Vi använder oss endast av professionella produkter och märken. Många av våra märken vi använder oss av är svenska.

Vi innehar F-skatt och är momspliktiga